New Lindal Design – the Polaris

Originally designed for a sloping site with two major views, this hillside design reveals itself slowly.  Stepping out from under the covered deck into the floating entry foyer, a full view of the exterior is a nice surprise.  Turning toward the main living areas, the flat roof intimately scaled kitchen and dining areas give way to a living room and den that share fireplaces and reach up to capture views under the home’s only sloped roof.  A den provides a quiet buffer to the flat-roofed master suite. The hillside lower level maximizes efficiency and provides generous naturally lit living space for children, multi-generational living, or a spacious home office suite.

  

See also, the Aspen

 

 

 

 

 

© Copyright Axmith Ltd. | Lindal Cedar Homes and Custom Homes in Barrie Ontario - Designed by Langrich Co